Pogoji uporabe
Vsa objavljena vsebina na spletnih straneh www.spletnimarketing.si je last podjetja Spletni Marketing Peter Šelekar s.p., in je informativne narave. Reproducira se lahko le v nekomercialne namene, vsa reproducirana vsebina pa mora ustrezati pravilniku o avtorskih pravicah. Vsako drugo širjenje vsebine v obliki prepisovanja, razmnoževanja, kopiranja, povzemanja ali citiranja ni dovoljeno.

Spletni Marketing Peter Šelekar s.p. ne odgovarja za uporabo spletnih strani www.spletnimarketing.si in ne odgovarja za škodo, ki bi morebiti nastala ob uporabi informacij objavljenih na spletni strani. Podjetje Spletni Marketing Peter Šelekar s.p lahko kadarkoli spreminja vsebine na strani, je brez obveznosti, da bi o tem poročala uporabnikom in ni na noben način ni odgovorno za posledice, ki bi bile rezultat sprememb na strani. Podjetje Spletni Marketing Peter Šelekar s.p se bo trudilo za pravilnost objavljenih informacij.

Uporabniki spletne strani www.spletnimarketing.si uporabljajo spletni stran na lastno odgovornost.

Varovanje osebnih podatkov

Spletni Marketing Peter Šelekar s.p. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe poslovanja, obveščanja (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam.

Uporabnikovi podatki so zakodirani in preneseni preko interneta. Spletne strani podjetja Spletni Marketing Peter Šelekar s.p. in drugi sistemi v uporabi so zaščiteni s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi proti izgubi, uničenju, dostopu, spreminjanju in širjenju uporabnikovih podatkov s strani nepooblaščenih oseb, Kljub redni kontroli nad varnostjo, podatkov ni mogoče popolnoma zaščititi.Reference: Relax d.o.o., Studio Moderna d.o.o., Terme Olimia d.d., MIB School of Manegement, Nekcermann d.o.o., Medis d.o.o., KD Življanje d.d., Agencija Mori d.o.o., Tiskarna Pleško d.o.o., Stil Commerce d.o.o., Kupujmo d.o.o., Amidas d.o.o.
Več ...
Pridobivanje resnih kupcev
Plačilo na klik
Popoln nadzor nad porabo sredstev
24/7 pregled nad uspešnostjo akcije
Individualni pristop
Brez dolgoročnih pogodb
SPLETNI MARKETING
Peter Šelekar s.p.

Podvin 196,
3310 Žalec

Pišite nam >>Copyright Spletni Marketing Šelekar 2012 Shema strani | Pogoji uporabe | Kontakt