Kdo smo?

Peter Šelekar


Rekordni uspehi oglaševalskih kampanj so dokaz, da je Peter upravičeno eden izmed najboljših in najuspešnejših svetovalcev za Google AdWords. Ustanovitelj in direktor podjetja Spletni Marketing kot mentor z velikim zanosom svoje znanje deli na seminarjih spletnega trženja doma in v tujini. Izjemen poznavalec mobilnega marketinga na globalnem trgu zagovarja lastne izkušnje pred teorijo in verjame, da so v spletnem oglaševanju pomembni izključno rezultati.
Klemen Štruc

Vrhunski poznavalec za Facebook oglaševanje in specialist za ponovno trženje (Remarketing).
Lina Paulič Zupanc

Profesorica slovenskega jezika, mojstrica besed in strokovnjakinja, ki je odgovorna za razvoj učinkovitih marketinških besedil.
Ana A. Gajič

13 let bogatih novinarskih izkušenj na področju televizijskih, radijskih in tiskanih medijev je stlakovalo pot danes pronicljive raziskovalke potrošniških navad na svetovnih trgih.
Metod Šelekar

Specialist za spletno analitiko in strateško usmerjanje oglaševalskih akcij.


Zakaj sodelovati z nami?

10 let izkušenj

Ekipa, ki skrbi za profesionalen in donosen nastop klientov na spletu, se s spletnim trženjem ukvarja že od leta 2003. V tem času je delovala večinoma na angleško govorečem trgu, kjer je prisotna agresivna konkurenca z neomejenimi sredstvi, kar nas je motiviralo k izvedbi kakovostnih tržnih akcij in implementaciji novih idej, ki so dinamično ekipo postavljale pred konkurenco. Z letom 2005 so se začele izvajati prve kampanje Google AdWords na slovenskem geografskem območju.

Zakaj smo drugačni?

Obvladujemo celoten spekter spletnega trženja in iščemo najbolj primerne ter cenovno učinkovite načine za doseganje vaših poslovnih ciljev. Ker nismo vezani na nobenega od ponudnikov spletnega oglaševanja, imamo proste roke pri izbiri in načinu trženja. Zadnje preprosto pomeni, da delamo v vašem interesu, in ne v interesu ponudnikov oglaševanja, saj si delimo dobiček z vami, in ne s ponudniki oglaševanja.

Zakaj sodelovati?

Spletni marketing in spletno oglaševanje je kot samopostrežna restavracija, kjer na krožnik vzamete tisto, kar mislite, da je dobro, a tega ne veste natančno, dokler ne preizkusite.

V spletnem marketingu je potrebno veliko preizkušanja, preden najdete tisto, kar je donosno za vaše podjetje, in preden sami poiščete pravi način promocije, običajno porabite toliko sredstev, da prej obupate in iščete rešitev drugje.

Sodelovanje z izkušeno ekipo svetovalcev, vam prihrani 10 let testiranja in izkušenj, ki izhajajo iz vloženih sredstev med letoma 2003 in 2013.

Ponuja vam ponuja možnost, da z našo pomočjo na tržišče vstopite samozavestno in na način, ki vašemu podjetju prinaša dobiček.
Reference: Relax d.o.o., Studio Moderna d.o.o., Terme Olimia d.d., MIB School of Manegement, Nekcermann d.o.o., Medis d.o.o., KD Življanje d.d., Agencija Mori d.o.o., Tiskarna Pleško d.o.o., Stil Commerce d.o.o., Kupujmo d.o.o., Amidas d.o.o.
Več ...
Pridobivanje resnih kupcev
Plačilo na klik
Popoln nadzor nad porabo sredstev
24/7 pregled nad uspešnostjo akcije
Individualni pristop
Brez dolgoročnih pogodb
SPLETNI MARKETING
Peter Šelekar s.p.

Podvin 196,
3310 Žalec

Pišite nam >>Copyright Spletni Marketing Šelekar 2012 Shema strani | Pogoji uporabe | Kontakt