Individualni pristop


Potrebe in cilji vašega podjetja se razlikujejo od drugih, zato za vaše podjetje ne velja splošna ponudba oglaševanja na Googlu, saj ta ne more in ne sme biti izdelana, dokler svojih ciljev ne zaupate specialistu za Google AdWords.

Individualni pristop je temelj kakovostnega nastopa na spletu, saj mora podjetje, ki mu boste zaupali oglaševanje na Googlu, najprej ugotoviti, kaj je vaša konkurenčna prednost, kakšni so vaši cilji, kateri od produktov ali storitev predstavlja največji delež k uspehu podjetja, kako veliko je tržišče, kako močna je konkurenca, kakšne so dosedanje izkušnje z oglaševanjem na spletu itd.

Sestanek v živo ali prek telefona je ključni faktor za postavitev kakovostnih temeljev dolgoročnega sodelovanja in skupne rasti, zato pokličite 031 300 145 ali izpolnite spodnji obrazec in si zagotovite kakovosten nastop na spletu.


Reference: Relax d.o.o., Studio Moderna d.o.o., Terme Olimia d.d., MIB School of Manegement, Nekcermann d.o.o., Medis d.o.o., KD Življanje d.d., Agencija Mori d.o.o., Tiskarna Pleško d.o.o., Stil Commerce d.o.o., Kupujmo d.o.o., Amidas d.o.o.
Več ...
Pridobivanje resnih kupcev
Plačilo na klik
Popoln nadzor nad porabo sredstev
24/7 pregled nad uspešnostjo akcije
Individualni pristop
Brez dolgoročnih pogodb
SPLETNI MARKETING
Peter Šelekar s.p.

Podvin 196,
3310 Žalec

Pišite nam >>Copyright Spletni Marketing Šelekar 2012 Shema strani | Pogoji uporabe | Kontakt